Notícies

  Dimecres, 8 de juliol de 2015

Després de set anys, l'Ateneu Popular Garriguenc recupera el festival Borges Crema

La cita serà el proper 11 de juliol, al Terrall de les Borges, amb els grups Sekera No, Arrels, Liberum, El Pollo Rico i dj Lluís

Com informàvem fa unes setmanes, el proper 11 de juliol, l'Ateneu Popular Garriguenc organitzarà una nova edició del popular concert Borges Crema, que arribarà ja a la seva dotzena edició, després de no celebrar-se des de l'any 2008. El festival, que es farà per primer cop a la seva història al Terrall de les Borges, a partir de les 00 hores, comptarà amb l'actuació dels conjunts locals Sekera No, Arrels, Liberum, El Pollo Rico i dj Lluís. L'entrada al concert és gratuïta.

Una de les activitats d'oci més populars de l'Ateneu

La nova junta que gestiona l'entitat comarcal ha aconseguit recuperar un dels actes d'oci més populars que va començar a organitzar l'Ateneu l'any 1995. El concert va començar celebrant-se a les piscines municipals, passant per la Font Vella i tornant, les darreres edicions (del 2007 i 2008) al recinte on hi havia les piscines petita i mitjana. El 26 de juliol del 2008 es va celebrar la que, fins ara, havia estat la darrera edició del festival, una de les activitats més consolidades de la trajectòria de l'entitat, que té ja més de vint anys d'història.

Amb el Borges Crema es pretén, segons els organitzadors "que el col·lectiu de joves trobi a la comarca ofertes on divertir-se sense haver de desplaçar-se a altres pobles". Així mateix, afegeixen que "amb activitats com aquesta, es posa a l'abast dels grups i dj's de la comarca una oportunitat perquè es donin a conèixer i puguin mostrar al públic la seva tasca".

L'edició del Borges Crema de l'any 2008 (foto: APG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa