Notícies

  Divendres, 19 de febrer de 2016

El ple de la Diputació de Lleida dóna llum verda a l'alliberament de l'AP-2 entre Lleida i Montblanc

Totes els grups menys el PP han votat favorablement una moció consensuada entre els grups de CiU, ERC, CUP, PSC i Unitat d'Aran

El ple de la Diputació de Lleida ha aprovat, aquest divendres, 19 de febrer, una moció a favor de l'alliberament del peatge de l'AP-2 entre Lleida i Montblanc. El text presentat ha estat consensuat entre els grups de CiU, ERC, CUP, PSC i Unitat d'Aran. Tal com va ocórrer el passat dimecres al Parlament, que també va aprovar una moció en aquest sentit presentada per la CUP, l'únic grup que hi ha votat en contra ha estat el Partit Popular, ja que Ciutadans també s'hi han mostrat a favor. Així doncs, dels 24 diputats presents a la sessió -en faltava un d'ERC-, 23 hi han donat suport.

La moció aprovada per la Diputació de Lleida exigeix el rescat "immediat" del peatge de l'AP-2 entre Lleida i Montblanc, també demana l'agilització de la construcció de les tres rotones previstes a l'N-240 a Juneda (actualment s'està fent la de Margalef) i insta a prendre accions per reduir la sinistralitat a aquesta carretera, amb la implantació d'una doble via als llocs perillosos, entrades als pobles i zones industrials, "per fer-la més ràpida i segura".

El ple de la Diputació de Lleida, favorable a alliberar l'AP-2 (foto: DDL).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa