Notícies

  Divendres, 17 de juny de 2016

Convocada la 2a 'Mostra de relats breus en femení', una iniciativa dirigida a les dones que vulguin escriure sobre el gènere femení

Els relats, de temàtica relacionada amb les dones, es poden presentar fins l'1 d'agost

La Federació d'associacions de dones de les Garrigues, amb la col·laboració del Consell Comarcal i l'Institut Català de les Dones, organitza la 2a Mostra de relats breus 'En femení'. Les dones que hi vulguin participar poden fer-ho fins al pròxim 1 d'agost a l'adreça de correu electrònic donesgarrigues@hotmail.com. Cal que presentin un relat lliure de temàtica relacionada amb les dones, i es valorarà la qualitat literària del relat, la utilització d'un llenguatge no sexista, la visibilització de les desigualtats de gèneres i el tractament de la igualtat entre dones i homes. El text en prosa ha de tenir una extensió màxima de 4 folis per una cara i ha de ser inèdit, tot i que pot haver estat presentat en un altre concurs sense ser premiat. 

L'acte de presentació dels treballs i lliurament d'obsequis a les participants serà el 8 d'octubre, més endavant, s'informarà del lloc i l'hora. Durant l'acte del veredicte, es llegiran les obres guanyadores, que es penjaran al web del Consell Comarcal i se'n farà la difusió oportuna.

Trobada de les dones de les Garrigues a la Floresta l'any 2010 (foto: Fulleda PqP).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa