Notícies

  Dimarts, 21 de juny de 2016

La campanya 'Piscines Garrigues', un any més a la comarca

Amb una sola identificació l'usuari pot accedir a totes les piscines dels municipis adherits a la campanya

Per setè any consecutiu, l'Oficina Jove de les Garrigues posa en marxa el forfet únic amb el qual es pot accedir a les diferents piscines dels municipis adherits. L'objectiu és fomentar la cohesió i els intercanvis entre els ciutadans de les Garrigues i, especialment, els més joves. Al mateix temps, amb aquesta iniciativa es vol potenciar l'ús de les piscines i incrementar així el nombre d'abonaments de tota la temporada.

Per poder accedir a les piscines d'altres municipis adherits, els usuaris només hauran de ser titulars d'un abonament individual o familiar de les poblacions pertanyents a la campanya i hauran de mostrar el DNI o identificació d'empadronament. El forfet és vàlid des del 24 de juny al 31 d'agost.

A més a més, i per tercer any, s'ha adherit a la campanya un municipi de fora comarca, ja que es troba dins de l'àrea d'influència de l'Institut de la Granadella. En aquest cas, només podran optar al forfet els joves d'entre 12 i 18 anys dels pobles adherits de la zona sud de les Garrigues. 

Els municipis adherits a la campanya són: l'Albagés, l'Albi, Arbeca, Bellaguarda, les Borges Blanques, Castelldans, Cervià de les Garrigues, el Cogul, l'Espluga Calba, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, els Omellons, la Pobla de Cérvoles, Puiggròs, el Soleràs, Tarrés, els Torms, Vinaixa i Llardecans.

Els operaris de la brigada municipal quan treballaven per la posada a punt de les piscines de les Borges (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa