Notícies

  Dijous, 18 de desembre de 2014

Finalitza la 20a Mostra Gastronòmica amb 1.300 menús servits

L'esdeveniment gastronòmic comarcal ha augmentat un 10% el nombre de comensals respecte l'any anterior

El passat dimarts, 16 de desembre, va tenir lloc el sopar de cloenda de la 20a Mostra Gastronòmica de les Garrigues al restaurant Masia les Garrigues, de les Borges Blanques. L'acte, presidit pel president del Consell Comarcal, Juli Muro, acompanyat dels membres de la Comissió de Turisme i Cultura del Consell Comarcal, tècnics de l'ens i representants de cadascun dels restaurants que han participat en la Mostra, va servir per compartir experiències i buscar formes de millorar de cara a l'any vinent.

Un cop fet el recompte a tots els restaurants participants en la Mostra, enguany s'han servit més de 1.300 menús, el que suposa un increment del 10% respecte a l'any anterior. La valoració que en fan els restaurants és molt positiva, ja que s'ha superat el nombre de menús servits l'any anterior, tot i la difícil situació econòmica de moltes famílies. En aquest sentit cal destacar la fidelitat de molts dels comensals, que acudeixen any rere any a la cita amb la Mostra.

Igual que l'any passat, la Mostra ha comptat, també, amb la col·laboració del Projecte Gustum que treballa per posar en valor els productes de proximitat.

Durant l'acte del passat dimarts, el president del Consell Comarcal, Juli Muro, va fer entrega dels diplomes als restaurants que han participat en l'edició d'enguany i va voler agrair-los la seva participació en la Mostra Gastronòmica i la promoció que fan de la cuina garriguenca. A més, es va fer el sorteig dels deu lots de productes de la comarca entre els comensals de cadascun dels restaurants participants.

Per celebrar que enguany la Mostra ha arribat a la 20a edició i agrair la participació dels restaurants en aquests anys d'història, durant la cloenda es va poder veure un vídeo amb fotografies de les anteriors edicions.

L'acte de cloenda de la mostra (foto: CCG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa