Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 10 d'abril de 2013

Maria Fusté explica que l'actualització del portal web de l'Ajuntament està a punt i que inclourà el servei 'ClicPortal'

Entrevistem Maria Fusté, regidora de mitjans de comunicació i noves tecnologies. Amb ella parlem de 'Clic Portal', el projecte amb el qual es pretén que totes les associacions municipals disposin d'una pàgina web, i de l'actualització del portal web de l'Ajuntament de les Borges Blanques que, segons ha explicat, entrarà en funcionament aquesta mateixa setmana o a principis de la que ve, ja que només resta ajustar els darrers detalls informàtics.

Pel que fa a 'ClicPortal', coneixem per què s'ha iniciat aquest projecte, en què consisteix exactament i quin cost té tant per a l'Ajuntament com per a les entitats que s'hi afegeixin. Les Borges ha estat un dels quatre municipis de la demarcació que ha estat seleccionat per la Diputació de Lleida, impulsora de 'ClicPortal', per poder adherir-se al servei d'allotjament de webs per a entitats.

L'actualització de la pàgina web de l'Ajuntament respon, segons indica Fusté, a una nova estructuració i millora dels continguts perquè s'adaptin a tots els possibles usuaris. A més, un dels objectius d'aquest canvi al portal web de l'Ajuntament és que s'actualitzi diàriament i s'hi inclogui tota la informació municipal (edictes, concursos per a llocs de treball, terminis de presentació d'al·legacions, etc.). A més, des de l'Ajuntament esperen les opinions i els suggeriments dels usuaris per tal que expliquin què hi troben a faltar, què hi canviarien o si les dades que s'hi exposen són errònies. Els propers dies estarà llesta aquesta actualització.

Maria Fusté, durant l'entrevista a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa