Arxiu sonor

  Tot i més

  Dilluns, 22 d'abril de 2013

Biblioteca: Especial Sant Jordi. Consells i recomanacions literàries

En motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi el 23 d'abril, la Mercè Segarra de la biblioteca Marquès d'Olivart ha aprofitat la seva col·laboració a la ràdio per donar alguns suggeriments als oients i viure un millor Sant Jordi.

- Cal aprofitar quan anem a comprar el llibre que hem de regalar per llegir-ne la part del darrere, on s'hi pot trobar un resum i la informació més interessant de la novel·la. "Aneu llegint fins trobar aquella lectura que us farà TILÍN i que segurament la que farà passar una bona estona al lector".

- Aquesta és una època en què entren molts llibres a les cases, més que en qualsevol època de l'any. "Us anirà bé que primer llegiu el llibre que us heu triat per a vosaltres i després aneu llegint la resta que heu regalat als de casa vostra. Us els intercanvieu i un vespre feu un intercanvi d'opinions".

- Si teniu amics que són lectors, podeu fer trobades per parlar de les lectures i d'altres temes que segurament aniran sortint.

- És important que, al escollir el llibre que volem regalar, pensem en els gustos de l'altra persona i no en els nostres!

Pel que fa a les novetats que es poden trobar aquest Sant Jordi, la Mercè destaca les següents:

- Vacant imprevista, de JK Rowling.

- Reflectida en tu, de Sylvia Day.

- La reina descalça, d'Ildefonso Falcones.

- La marca del meridiano, de Lorenzo Silva.

- La vida imaginaria, de Mara Torres.

- El retorn de Macbeth, de Francesc Puigpelat.

- L'últim abat, de Martí Gironell.

- La néta d'Adam, de Patricia Gabancho.

- S'ha acabat el bròquil, de Jaume Barberà.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa