Arxiu sonor

  Al dia

  Divendres, 31 de maig de 2013

Ariadna Salla ens explica la feina que fa la Comissió de Festes de les Borges i ens presenta el musical Zoomwats

Ariadna Salla és membre de la Comissió de Festes de les Borges. Ens presenta el musical Zoomwats, que han organitzat per aquest diumenge, a les 18:30 hores, al Pavelló de l'Oli. Aquest espectacle, d'Anna Fité i Saki Guillem, ha aconseguit un gràn èxit d'assistència i molt bones crítiques.

Zoomwats, amb un format minimalista, recull el llegat de les tradicionals rondalles contades a la vora del foc. Quatre CantActors i tres MúsiXs de luxe (com Salva Racero, de Lax'n' Busto o Jofre Bardagí, dels Galucs, entre altres) hi desgranen amb cançons una trama sorprenent, protagonitzada pels personatges més carismàtics dels contes clàssics. Un musical que és apte per a tots els públics, petits i grans.

D'altra banda, l'Ariadna també explica que la Comissió de Festes intenta anar organitzant actes culturals o lúdics més enllà de les activitats més remarcables que organitzen, com la Festa Major, Sant Joan o Reis, i que aquest musical, a més d'altres activitats i col·laboracions amb diverses entitats o regidories, en són un exemple. També convida a tots els borgencs i borgenques que es vulguin posar en contacte amb la Comissió (en què s'hi pot afegir tothom que ho desitgi), a passar per l'Ajuntament o a deixar-los un missatge a través del seu perfil de Facebook, que intenten respondre al més aviat possible.

Per últim, pel que fa a la Festa Major, l'Ariadna avança que enguany s'ha recuperat el dimarts, com era tradicional, dia en què es duran a terme activitats amb les entitats municipals. L'objectiu d'enguany ha estat bastir un programa d'activitats divers però que es pogués dur a terme "amb un pressupost ajustat però mantenint la qualitat dels actes". A més, el concert de dissabte compatarà amb l'actuació de dos conjunts en lloc de tres (la Pegatina i Tràfic), ja que, segons ens explica l'Ariadna Salla "la gent arriba tard del correfoc i considerem que amb dos grups n'hi ha prou".

Ariadna Salla durant l'entrevista.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa