Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 6 de juny de 2013

Vols saber què és la campanya 'Aquí en diem popes'? Jordi Calvís ho explica en aquesta entrevista

Jordi Calvís, membre del col·lectiu Muntadors de Pollastres Grossos (MPG) i impulsor de la campanya 'Aquí en diem popes', ha estat aquest matí a Ràdio les Borges per donar-nos més detalls d'aquesta iniciativa, que té l'objectiu de donar a conèixer el terme "popes", la manera amb què a Ponent s'anomenen els pits.

Aquesta iniciativa, que segons Calvís ha anat agafant forma a través de Twitter, compta ja amb un portal web propi en què, per exemple, s'hi podrà trobar un mapa dels Països Catalans on s'indicarà amb quin mot es designen els pits a cada territori (i que s'anirà actualitzant amb la col·laboració de tothom que hi vulgui participar).

A més, aquest vespre, la campanya s'eixampla més enllà de les xarxes socials i Internet i se'n farà una presentació a la cerveseria O'Brothers de les Borges Blanques, a les 20:00 hores. Hi haurà diversos parlaments i vídeos amb col·laboracions de gent coneguda com l'actriu Txe Arana, entre altres, i sorteigs d'obsequis. Tot plegat, segons indica Calvís, serà "una cosa molt seriosa", ja que "com que les popes tenen una connotació molt més important que no pas la sexual, la presentació d'avui tindrà el format d'un congrés, amb xerrades i ponències, que ningú es pensi que assistirà a una cosa pornogràfica".

La presentació de la campanya es podrà seguir minut a minut a través de (http://www.facebook.com/events/160139777491477/) amb fotos i comentaris a través del compte a twitter de @lapopapopa (www.twitter.com/lapopapopa) o seguint el hashtag #congréspopes.

Jordi Calvís ha portat la campanya 'Aquí en diem popes' a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa