Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 27 de juny de 2013

L'activitat de la biblioteca no s'atura durant l'estiu. Ens recomanen lectures i fan exposicions i un recital. T'hi apuntes?

La Teresa Vilà, de la biblioteca Marquès d'Olivart, ha visitat els estudis de Ràdio les Borges per explicar totes les activitats que la biblioteca de les Borges ha preparat per aquest estiu. Tot i que la col·laboració quinzenal de la biblioteca a l'emissora s'atura fins al proper mes d'octubre, la Teresa ens recomana diverses lectures perquè aprofitem els dies d'estiu per llegir força: des de la novel·la El guardián invisible, de Dolores Redondo, passant per obres de factura catalana, com els relats de La meitat de zero, de Vidal Vidal, o les novel·les de Sílvia Soler o Joan Piqué -el pare del jugador del Barça, Gerard Piqué-, fins a les històries d'intriga de L'edat del dubte, de l'italià Andrea Camilleri, o Carrer Robadors, de Mathias Enard, entre altres. Si vols saber de què van per decidir-te, escolta atentament l'entrevista. I si amb això encara no en tens prou, a la biblioteca, encara et recomanaran molts més llibres.

L'horari d'estiu de la biblioteca, que va començar el 15 de juny i acaba el 15 de setembre, és aquest: dilluns a la tarda, de les 15 a les 21 hores, i de dimarts a divendres, de 10 a 14 hores. Recordeu que els dissabtes està tancat. A més de recomanacions literàries,  la biblioteca ha muntat dues exposicions per aquest estiu i un recital poètico-musical sobre l'escriptora Mercè Rodoreda, que es farà el divendres, 2 d'agost, i en què també es durà a terme un tast de vins. Recordeu també que si voleu llibres de viatges per preparar les vostres vacances, a la biblioteca en tenen un grapat que, fins i tot, us podeu endur en preéstec especial al vostre lloc de destí.

Per últim, cal recordar que l'1 de juliol, Joana Raspall farà 100 anys, i les biblioteques volen felicitar aquesta poeta i bibliotecària. Per això, estan preparant una acció conjuntaper tal de fer arribar a Joana Raspall felicitacions de biblioteques i lectors d'arreu de Catalunya. Així doncs, el dia 1 de juliol tothom pot felicitar la Joana Raspall a través de Twitter a @bibliotequescat, i @JoanaRaspall amb l'etiqueta #felicitatsJoana.

Podeu seguir les activitats de la biblioteca al seu blog i a la seva pàgina web.

La darrera col·laboració de la biblioteca fins a l'octubre.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa