Arxiu sonor

  Al dia

  Dimarts, 24 de desembre de 2013

Enric Mir (CiU): "Hem complert l'objectiu de posar odre a la situació financera de l'Ajuntament".

A Ràdio les Borges entrevistem un membre de cadascun dels grups polítics amb representació a l'Ajuntament de les Borges Blanques. Han fet balanç del que portem de legislatura i ens han explicat com afrontaran el període que queda per a les properes eleccions municipals, el maig de 2015. A l'enllaç de sota podeu escoltar l'entrevista al representant del Convergència i Unió (CiU), Enric Mir.

Mir explica que l'objectiu bàsic de CiU en l'acció de govern, tot i no haver-la plasmat en un programa electoral abans de les eleccions, ha estat "sanejar la situació econòmica de l'Ajuntament i reconduir les dinàmiques de despesa que havia establert l'equip de govern de l'anterior legislatura". A més, Mir ha indicat que, "a part de la tarifa de l'aigua, no es demanarà més esforç fiscal als veïns i veïnes de les Borges". Tot i això, l'alcalde de les Borges assenyala que la situació de l'Ajuntament per a obtenir ingressos és difícil i que això condiciona el capítol d'inversions per part de l'equip de govern.

Per últim, Mir assenyala que l'activitat quotidiana del CiU al municipi és escassa perquè es dediquen a l'acció de govern i que, de cara a les properes eleccions, encara no han decidit qui serà el candidat de la coalició. Tot i això, però, si els membres del partit ho veuen adequat, Mir no descarta tornar-se a presentar.

Enric Mir, l'alcalde de les Borges, de CiU.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa