Arxiu sonor

  Al dia

  Dimarts, 24 de desembre de 2013

Imma Purroy (PSC): "No tinc clar si seguiré encapçalant l'opció del PSC a les Borges"

A Ràdio les Borges entrevistem un membre de cadascun dels grups polítics amb representació a l'Ajuntament de les Borges Blanques. Han fet balanç del que portem de legislatura i ens han explicat com afrontaran el període que queda per a les properes eleccions municipals, el maig de 2015. A l'enllaç de sota podeu escoltar l'entrevista a la representant del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC).

Purroy creu que la situació actual entre els regidors de l'Ajuntament de les Borges Blanques és "de falta de diàleg" i que "fins que no canviïn alguns dels regidors, aquest fet serà difícil de revertir". En aquest sentit, la representant del PSC a les Borges pensa que "s'arriba a fer referència massa vegades a assumptes de la vida privada dels regidors".

Purroy defensa que l'actual equip de govern només s'ha limitat a tirar endavant les inversions que havien deixat preparades i amb finançament l'anterior equip de govern d'ERC i el PSC. En aquest sentit, contradiu la versió de l'alcalde, Enric Mir (CiU), i explica que "l'anterior legislatura es va acabar amb superàvit".

Per últim, Purroy indica que encara no té clar si continuarà en política i, si ho fa, tampoc sap si serà sota les sigles del PSC. En tot cas, es mostra favorable al dret de decidir i, a més, ja ha donat el seu suport al procés d'autodeterminació de Catalunya.

Imma Purroy, del PSC.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa