Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 29 de maig de 2014

Entrevista als responsables del nou programa 'Viatges d'anada'

En aquesta entrevista, Mariona Visa, Josep Farré i Josep Roig, els responsables del nou espai 'Viatges d'anada', que s'incorpora el dissabte 31 de maig a la graella de Ràdio les Borges, expliquen en què consistirà el programa i algunes de les curiositats que hi podrem trobar.

'Viatges d'anada' s'emetrà els dissabtes, a les 13 hores, després de 'Play', la llista d'èxits que presenta Jennyfer Acedo, i també en redifusió els dimarts, a les 19:30 hores (també es podrà escoltar per internet). De moment, se'n faran cinc edicions, però, segons explica Josep Farré, "després de l'estiu, el programa continuarà". El plat fort del programa són les entrevistes a garriguencs i garriguenques que han marxat a passar una llarga temporada fora de Catalunya, amb les quals podrem conèixer com és el dia a dia a ciutats de diversos països del món. Segons indica Mariona Visa, que s'encarrega de les entrevistes "els motius que han fet que aquestes persones hagin emprès un viatge d'anada són, majoritàriament, per feina i per amor".

El programa té la peculiaritat, com explica Josep Roig, "que ens ajudarà a conèixer moltes ciutats, la seva cultura i d'altres aspectes però des d'una perspectiva pròpia, amb la mirada de gent de la comarca", persones que potser recordarem d'haver-los vist pels nostres pobles i que retrobarem amb 'Viatges d'anada'. A més de la trajectòria d'aquests entrevistats i saber com veuen ells la ciutat que els ha acollit, l'espai proposarà, de manera amena i intercalada, músiques dels llocs de destí (que han escollit els protagonistes i que ha afegit l'equip del programa) i dades d'interès de les ciutats que visitarem, com ara llocs destacats, aspectes culturals, etc. 'Viatges d'anada' té una sintonia original i exclusiva creada pel músic Joan Maria Morlans, 'Morelands', que es podrà escoltar al principi de cada edició.

Els conductors del programa esperen recollir les opinions dels oients sobre l'espai a les xarxes socials de Ràdio les Borges (Facebook i Twitter) i també els conviden que els facin saber de més persones que visquin fora de Catalunya, per poder compartir també el seu viatge. A més, l'espai tindrà interessants regals que se sortejaran entre l'audiència gràcies al patrocini d'Iltrida Viatges de les Borges Blanques.

Els responsables de 'Viatges d'anada' als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa