Arxiu sonor

  Al dia

  Divendres, 19 de setembre de 2014

Entrevista a Pedro Pardo, director del Cor de l'Orfeó Lleidatà, que presenta l'espectacle 'En català, si us plau'

Demà, dissabte, a les 22 hores, el Cor de l'Orfeó Lleidatà actuarà al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques, on presentarà el concert 'En català, si us plau'. L'espectacle ja es va estrenar el passat 26 d'abril a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida però la representació de les Borges Blanques suposa l'inici d'una gira pel territori, que compta amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i de la Diputació de Lleida, i que passarà per poblacions com ara Torres de Segre, la Pobla de Segur, Sort i Aitona.

El Cor de l'Orfeó Lleidatà està dirigit per Pedro Pardo, un dels membres del jurat del programa 'Oh happy day' de TV3, amb qui parlem en aquesta entrevista. Pardo ha explicat que l'espectacle que presentaran demà "té un fort vincle amb l'actualitat que viu el país" i el públic hi podrà trobar moltes sorpreses "amb un cor que no presentarà el format habitual, amb jocs de llums i altres novetats", una posada en escena que, de ben segur, agradarà als espectadors.

D'altra banda, el director del Cor de l'Orfeó Lleidatà ha explicat breument què li ha suposat la participació al programa televisiu 'Oh Happy Day', i ens ha avançat que ja s'han fet els càstings de les corals per a la nova temporada de l'espai, que començarà properament.

Pedro Pardo, director del Cor de l'Orfeó Lleidatà.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa