Arxiu sonor

  Al dia

  Dilluns, 12 de gener de 2015

Programació prèvia a la Fira de l'Oli 2015: entrevista a Enric Mir, alcalde de les Borges Blanques i president del Patronat Fira de l'Oli

Cada dia de la setmana anterior a la celebració de la Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i de les Garrigues, t'oferim una entrevista amb persones relacionades amb l'organització del certamen, l'oli, la gastronomia o el turisme i la promoció del patrimoni comarcal.

La primera d'aquestes converses l'hem mantinguda amb Enric Mir, alcalde de les Borges Blanques i president del Patronat Fira de l'Oli, que ha explicat els objectius de l'edició d'enguany de la Fira, l'aposta decidida pel ressò a nivell mediàtic del certamen que s'ha fet des de l'organització i diverses qüestions de les Borges i la comarca. Segons Mir, "la Fira és un aparador que serveix, a més de vendre, per establir relacions comercials entre productors i distribuïdors que ens dóna a conèixer internacionalment. Aquest és un objectiu pel que s'ha treballat en la preparació de la propera Fira de l'Oli".

Mir, als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa