Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 14 de gener de 2015

Programació prèvia a la Fira de l'Oli 2015: entrevista a Jordi Ribalta, gerent del Patronat Fira de l'Oli

Cada dia de la setmana anterior a la celebració de la Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i de les Garrigues, t'oferim una entrevista amb persones relacionades amb l'organització del certamen, l'oli, la gastronomia o el turisme i la promoció del patrimoni comarcal.

Jordi Ribalta, gerent del Patronat Fira de l'Oli, ha presentat les novetats de l'edició d'enguany, com la Missió Comercial Inversa, amb l'objectiu d'internazionalitzar la fira i atreure distribuïdors d'altres països i relacionar-los amb els productors de productes garriguencs per fomentar l'exportació. També ha explicat que enguany s'emet un espot publicitari a Televisió de Catalunya o que, per primera vegada, i de cara al públic infantil, la Fira comptarà amb la presència d'una mascota 'l'Oliveta'. A més, la Fira ha encetat un procés d'agermanament amb la Fruita de Catalunya (AFRUCAT), que culminarà durant la celebració del certamen.

Segons Ribalta, "la Fira ja està consolidada i cada any ha de presentar novetats. Un fet que mostra l'èxit del certamen és que a mitjans de novembre ja teníem l'espai ocupat totalment. Volem, però que cada cop més sectors confiïn amb nosaltres per promocionar-se". Per últim, Ribalta ha indicat que, a més dels dos pavellons habituals, hi ha la carpa exterior, els expositors exteriors, l'espai de la plaça Europa (on es farà el Concert de l'Oli) i les parades ambulants.

Ribalta ha presentat la Fira de l'Oli 2015 a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa