Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 4 de març de 2015

Entrevista a Xavier Pinillos, locutor d'Studi1, un programa clàssic que torna, amb un nou format, a Ràdio les Borges

En aquesta entrevista conversem amb Xavier Pinillos, director i locutor d'Studi1, un programa clàssic de Ràdio les Borges que torna a la graella després d'uns anys de pausa. Studi1 es podrà escoltar cada dijous, de 21 a 23 hores, al 107.1 FM i a radiolesborges.cat, i demà se n'emetrà el primer programa.

Pinillos fa una mica de memòria de les anteriors etapes del programa i explica les novetats del format que presenta aquest dijous. L'estructura del programa contindrà dues parts diferenciades, una més musical -la primera hora- i l'altra en què s'escoltaran cançons curioses en maxisingle combinades amb informació dels grups, del tema o curiositats sobre el panorama musical de l'època, en una segona hora que contindrà més informació. Alguns dels programes també poden contenir monogràfics dedicats a un conjunt o notícies del panorama musical de l'època.

A més, el programa, en comparació amb les seves etapes anteriors, cobrirà l'etapa des del 1975 fins al 1996 i inclourà més varietat musical, tot i que la dècada dels 80 hi tindrà un paper rellevant.

Al primer Studi 1 hi coneixereu música de Tom Harrow, Baltimora, Sabrina o The Bangles, entre molts altres. Us hi esperem!

Xavi Pinillos presenta Studi1

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa