Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 12 de març de 2015

Entrevista a Rut Morgades i Noret Ballarin, presentadores de Play!, la llista d'èxits de Ràdio les Borges

El proper dissabte, 14 de març, torna a la graella Play!, la llista d'èxits d'aquesta casa presentada per la Noret Ballarin i la Rut Morgades. En aquesta entrevista ens expliquen en què consistirà el programa, que s'emetrà cada dissabte de 12 a 13 hores al 107.1FM i a radiolesborges.cat i ens n'expliquen curisoitats i com hi pots participar.

Durant l'espai es presentaran els deu èxits més votats pels oients de Ràdio les Borges i també quatre novetats cada setmana, perquè estiguis ben informat dels èxits musicals que més sonen. Ens han explicat que el tipus de música que més hi sonarà són conjunts del país i també de pop anglès, tot i que no s'obliden de presentar-nos els nous treballs de bandes mítiques com AD/DC, entre altres.

A més, en la conversa, les dues presentadores ens detallen com han anat els preparatius del programa i com s'han decidit a dirigir i presentar el programa. I això sí, et conviden a participar i votar cada setmana els artistes o les cançons que més -o menys-t'agradin perquè a Play! de Ràdio les Borges hi sonin els teus èxits preferits!

La Noret i la Rut, presentadores de Play!

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa