Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 13 de maig de 2015

Entrevista a Salvador Noguera, candidat d'ERC a l'alcaldia de les Borges Blanques: "Cal recuperar l'oficina Leader i potenciar de manera real la participació ciutadana"

Després de l'organització del debat entre els diferents candidats a l'alcaldia de la capital de les Garrigues, des de Ràdio les Borges us oferim una entrevista individual a cadascun d'ells per tal de conèixer la seva figura més a fons. En aquestes converses no es parla tant de temes concrets de l'àmbit municipal -que ja es van abordar al debat- si no de la percepció que té cada alcaldable sobre les properes eleccions municipals, dels punts més destacats del programa que presenta cada formació o de les motivacions personals dels caps de llista i les seves expectatives, entre altres temes.

Salvador Noguera és el candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), té 55 anys i en fa 40 que viu a les Borges. No havia format mai part de cap formació política i s'estrena com a cap de llista dels republicans, en què hi figura com independent. Ha estat en diverses associacions com l'escola de futbol o AMPA del col·legi i ha participat a l'organització de les consultes del 13 de desembre del 2009 i a la consulta sobre la independència de l'any passat com a president de mesa. Les expectatives de la seva formació en aquestes eleccions són "aconseguir la majoria absoluta, ja que a retallar sempre hi som a temps". ERC presenta una llista totalment renovada en què només repeteix un dels seus membres, l'Enric Farran. Noguera creu que això "pot contribuir a canviar en positiu l'ambient que es respirava fins ara al consistori borgenc.

Pel que fa al programa que presenta ERC, Noguera en destaca la intenció de fomentar de manera real la participació dels veïns a través de la fórmula regidoria/tècnics/grups de treball (oberts a la població). A més, d'altres qüestions importants són crear sòl industrial i llocs de treball (potenciant també el Centre d'Empreses Innovadores), la gratuïtat de l'AP2 i la no renovació de la concessió de l'autopista i recuperar l'oficina dels ajuts Leader a les Garrigues.

Salvador Noguera, candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa