Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 17 de juny de 2015

Enric Vall, president del CTT Borges: "Treballem per trobar un nou gran patrocinador que ens permeti aspirar a jugar a la màxima categoria europea"

Arran de l'ascens de categoria dels dos equips filials del Club Tennis Taula Borges (el de Primera ha pujat a Divisió d'Honor i el de Segona a Primera) que, juntament amb l'equip de Superdivisió, ocupen les tres categories més elevades del tennis de taula a nivell estatal, entrevistem Enric Vall, el president del club.

Amb ell parlem sobre els objectius d'aquests tres equips, que continuaran la temporada que ve amb els mateixos jugadors i, en el cas de l'equip de Segona, incorporarà un nou palista, el Josep Francesch, que ja havia estat al CTT Borges. L'equip de Superdivisió jugarà la setmana que ve la Copa del Rei, després d'haver acabat la lliga regular en tercera posició, amb l'objectiu de fer podi. Pel que fa als altres dos equips, segons explica Vall, l'objectiu és "mantenir-se ja que no poden jugar dos equips d'un mateix club a la mateixa categoria i, per tant, no poden aspirar a pujar". Sí que, com ja va passar la temporada 2010/11, el CTT Borges voldria comptar també amb un equip a Segona, fet que comportaria que competís a les quatre categories més altes.

Haver assolit aquesta fita, de la qual Vall en destaca l'emocionant partit en què el CTT Borges General d'Olis va aconseguir l'ascens a Primera, significa que "tal com fan la resta de clubs esportius de les Borges, portem el nom de la ciutat arreu i l'important és que s'associï aquest nom amb gent que treballa amb il·lusió i honestedat".

Vall admet que aquest èxit esportiu comportarà un augment del pressupost anual del club, que actualment ronda els 95.000 euros i que s'haurà d'incrementar entre uns 5000 i 7000 més -aproximadament- per cobrir "els desplaçaments que hauran d'afrontar els filials". En aquest sentit, Vall destaca que "en cap cas aquests diners provindran de les administracions i els intentarem aconseguir amb els prop de 16 conceptes de finançament diferents amb què treballem, un fet que ens fa peculiars". Vall va afegir que "a més dels micropatrocinadors amb què comptem, estem treballant en una altra línia per aconseguir un nou gran patrocinador que se sumaria a DKV i Envelats Vall en el cas del primer equip, però que també patrocinaria els altres dos". L'objectiu de trobar aquest nou suport, segons Vall, "ens permetria somniar en competir a la Champions, la màxima categoria europea de l'esport, en què, per jugar-hi, has de tenir cert nombre de jugadors entre els millors del rànquing".

Vall, als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa