Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 3 de setembre de 2015

Entrevista a Ariadna Salla, regidora de Promoció Cultural i Festes de l'Ajuntament de les Borges, sobre la Festa Major 2015

La Comissió de Festes de les Borges Blanques i la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament porten molts mesos treballant en la confecció del programa de la Festa Major d'enguany. En aquesta entrevista, Ariadna Salla, regidora de Promoció Cultural i Festes, explica amb quins criteris s'ha elaborat la Festa Major, en què prima, sobretot "que tothom hi participi i hi hagi activitats per a tots i totes distribuïdes de la millor manera possible".

De fet, Salla dóna importància al fet que la Comissió de Festes és oberta a tothom que en vulgui formar part i que els seus membres tenen molt en compte les aportacions de tots els veïns i veïnes per fer una festa que s'adequï al màxim a les preferències dels borgencs. Al llarg de la conversa, repassem els actes més destacats des del 4 al 8 de setembre i Ariadna Salla explica els canvis més destacats respecte l'edició anterior.

Des de l'organització assenyalen que estan satisfets amb la implicació de les entitats i els veïns i, en aquest sentit, segons Salla "hi ha més taules i llotges ocupades a l'envelat, 18 penyes de joves i bona participació a la Cursa d'Ornis i Ornis Kids -que organitzen un grup de joves de les Borges-. Pel que fa a l'actuació infantil de Dàmaris Gelabert, prevista per dissabte a les 11:30 hores al passeig del Terrall, es farà, finalment, a les 11 hores i, com a novetat, diumenge a la matinada es farà un bany d'escuma i esmorzar popular a la zona de penyes.

Per saber més novetats de la Festa Major de les Borges Blanques 2015 escolta l'entrevista i recorda que, a més, pots visitar la pàgina especial que hem preparat des de Ràdio les Borges amb tots els actes programats.

Ariadna Salla als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa