Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 28 d'octubre de 2015

Roger Salla, tècnic de La Borrassa de les Borges, explica els serveis de l'equipament i les activitats de formació que s'hi fan

La Borrassa és un servei de l'Ajuntament de les Borges Blanques dedicat a assessorar i formar la població sobre les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). En aquesta entrevista, conversem amb el tècnic de l'equipament, Roger Salla, que explica quins són els serveis concrets que s'hi ofereixen, com ara assessorament i informació sobre algun programa informàtic o aplicació dels dispositius mòbils, a més de programar diverses sessions de formació adreçades al públic en general. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores.

En aquest cas, Salla presenta la propera activitat formativa que es durà a terme a la Borrassa (al carrer Avemaria, 14, de les Borges) i que porta per nom 'Aprèn a utilitzar el teu smartphone'. Al curs, que començarà a principis de novembre (els dies 2, 4, 6, 9 i 11, amb una durada d'una hora i mitja cada sessió), s'hi tractaran qüestions relacionades amb l'ús dels telèfons mòbils, i va dirigit a tothom. Les inscripcions, que es podien fer fins el proper dijous, estan completes, però, com explica Roger Salla, "si algú està interessat en participar-hi, es pot apuntar i es farà una reedició del curs a mitjans del proper mes de desmebre".

A més, juntament amb l'Oficina Joves de les Garrigues, La Borrassa està preparant diverses 'càpsules formatives' que, en una sessió o dues, es dedicaran a qüestions com ara buscar feina per internet. Des del centre també s'oferiran cursos de preparació de l'ACTIC (acreditació del nivell de suficiència en noves tecnologies) i, properament, es tornaran a engegar els cursos d'informàtica bàsica, tot de manera gratuïta.

Roger Salla, als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa