Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 13 de gener de 2016

Entrevista a Enric Mir: "Cal fer un pas més en la comercialització i divulgació del nostre oli, sobretot a l'exterior"

Conversem amb Enric Mir, president del Patronat Fira de l'Oli i alcalde de les Borges Blanques, sobre la 53a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i de les Garrigues, que se celebrarà del 15 al 17 de gener a la capital de les Garrigues. Al llarg de l'entrevista, Mir ha insistit en que la Fira és un aparador de la comarca en el seu conjunt però que, sobretot, la Fira té l'objectiu "d'establir estratègies de comercialització i divulgació de l'oli de qualitat i els productes de la comarca, aprofitant el context actual de demanda creixent"

Mir creu que "tot i que s'hi ha començat a treballar, a nivell empresarial cal fer un pas endavant en quant a la comercialització de l'oli verge extra, que ha d'arribar a ser valorat com pertoca". Sobre la pretesa ampliació de la DOP Les Garrigues i la comercialització d'oli de categoria verge, el president del Patronat, explica que "no s'ha de renunciar a la màxima qualitat, és precisament en això en el que es basen les DO, i tampoc crec que beneficiï que s'ampliï el seu àmbit geogràfic".

Al llarg de l'entrevista, Mir ha explicat l'evolució de la Fira, quin caràcter específic se li ha volgut donar en l'edició d'enguany i com s'ha promocionat per donar a conèixer la comarca i el seu patrimoni en conjunt. Escolta la conversa i assabenta't de tots els detalls de la Fira de l'Oli 2016.

Enric Mir ha parlat de la Fira 2016 a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa