Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 14 de gener de 2016

Entrevista a Jordi Ribalta: "Hem detectat més interès de molins i cooperatives de la comarca en participar a la Fira"

Parlem amb Jordi Ribalta, gerent del Patronat Fira de l'Oli i regidor de Comerç, Fires i Mercats de l'Ajuntament de les Borges, sobre la 53a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues. Ribalta destaca que, seguint el camí emprès l'any passat, s'ha apostat per la internacionalització de la Fira i de l'oli verge extra i la comarca en general. En aquest sentit, diu, "s'hi han convidat prescriptors de prestigi que visitaran el certamen i donaran a conèixer les Garrigues".

Ribalta explica que enguany s'ha augmentat l'espai exterior de la Fira i concreta amb quins espais comptarà. Comenta també altres novetats, com la creació del premi del públic al millor oli, o la transmissió en directe del darrer tram del concurs d'olis. La Fira, segons el gerent "ha continuat apostant fort per la promoció als mitjans de comunicació i en altres espais publicitaris com els transports públics, "una feina que dóna resultats, ja que enguany hi ha inscrits més de 150 estands, el rècord històric, i hem detectat una major presència de molins i cooperatives, passant de 23 de mitjana als 30 expositors d'oli d'aquesta edició, tot i que n'hem d'incorporar encara més".

Entre altres coses, com les activitats més destacades del certamen o el pressupost que s'hi destina, Ribalta repassa els actes paral·lels que s'hi duran a terme, com els Tres Tombs, i explica, pel que fa a la inauguració, que enguany es farà al Pavelló de l'Oli, a diferència dels anys anteriors.

Sobre l'assitència prevista, Ribalta declina posar cap xifra i explica que "més enllà del nombre concret de visitants, cal que vingui el màxim de gent possible, per això intentem fer la Fira cada any més atractiva".

Jordi Ribalta ha explicat les novetats de la Fira 2016 a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa