Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 13 de gener de 2016

Entrevista a Jordi Gil: "La Cursa de l'Oli s'ha consolidat; hi esperem uns 800 atletes d'arreu de Catalunya"

Jordi Gil és president del Club Atlètic Borges, entitat que organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges Blanques i de diferents patrocinadors, l'emblemàtica Cursa de l'Oli, que se celebra el diumenge de Fira i enguany arriba ja a la seva tretzena edició.

En aquesta entrevista ens dóna els detalls d'aquesta cursa, que enguany espera uns 800 atletes. La sortida tindrà lloc diumenge al matí a les 10 hores a la placeta del Terrall, tot i que, segons explica Gil, a partir de les 8 ja es començaran a entregar els dorsals i els obsequis. La cursa té una distància de 10.630 metres, en què part del circuit és urbà, mentre que l'altra part transcorre per camins del terme, entre oliveres. L'arribada serà a la mateixa placeta.

Es lliuraran trofeus als tres primers de la general, de cada categoria, locals i equips. De les Borges hi haurà una alta participació, amb uns 30 atletes del Club Atlètic i també corredors borgencs que no hi militen. La cursa, segons Gil, "s'ha consolidat i hi acudeixen esportistes d'arreu del territori català, amb un molt bon nivell".  Com a peculiaritat, els guanyadors absoluts masculí i femení s'enduran el seu pes en oli de la Cooperativa de Sant Isidre, una iniciativa que es va engegar l'anterior edició.

Gil ha explicat a Ràdio les Borges els detalls de la 13a Cursa de l'Oli.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa