Arxiu sonor

  Al dia

  Dimarts, 2 de febrer de 2016

Roger Salla, tècnic de La Borrassa, explica les activitats que han preparat pel febrer, març i abril

Un dia més, el Roger Salla, tècnic de La Borrassa de les Borges Blanques, ha visitat els estudis de Ràdio les Borges per explicar-nos les noves activitats formatives que organitzen des d'aquest centre dedicat a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

El proper 8 de febrer arrenca una nova edició del Curs d'informàtica bàsica (pel qual s'han exhaurit ja totes les inscripcions). El Roger ens explica en què consisteix aquest curs, i avança, per qui no s'hi hagi pogut apuntar, que se'n faran properes edicions.

També ens parla de SetmanApps, una nova iniciativa que comença el 23 de febrer i que pretén aprofundir en l'ús d'aplicacions per a dispositius mòbils com els coneguts Whatsap o Youtube, entre altres.

Després, les activitats continuaran amb un curs del programa de full de càlcul Excel (nivell inicial i mig-avançat), amb les classes per obtenir el certificat ACTIC, amb més formació sobre ofimàtica, que completarà la iniciada amb l'Excel, o amb sessions sobre diferents aspectes de la navegació per internet.

I recordeu, tots aquests cursos són gratuïts. Us hi podeu inscriure passnt per les oficines de La Borrassa (c/ Avemaria, 14, de les Borges) o trucant al 973143447. Tots els detalls, a l'entrevista!

Roger Salla explica les novetats que han preparat des de La Borrassa.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa