Arxiu sonor

  Al dia

  Dilluns, 4 d'abril de 2016

Parlem amb Miquel Àngel Estradé, que ens explica detalls i curiositats de la seva novel·la 'L'assassí que llegia Vidal Vidal'

Entrevistem el borgenc Miquel Àngel Estradé, autor de la novel·la 'L'assassí que llegia Vidal Vidal', amb la que ha guanyat el Premi Andròmina de narrativa. Per a l'autor, "escriure és un acte de llibertat absoluta" i, durant la conversa que hi hem mantingut, ens explica per què s'ha aventurat a escriure novel·la negra i què ha significat per a ell guanyar aquest guardó. Cal recordar que i el que amb la seva anterior i primera novel·la, 'L'home impassible', Estradé va guanyar el Premi Gregal.

Si voleu conèixer els detalls i anècdotes de 'L'assassí que llegia Vidal Vidal', quin paper té l'escriptor arbequí a la trama (en què apareix amb veu pròpia) o el vincle d'Estradé amb Vidal Vidal, entre altres, o quina valoració fa de la seva obra literària (ens ha confessat que té tres obres escrites que no sap si farà públiques), escolteu l'entrevista de sota. I si t'agradaria tenir el llibre signat, podràs saber on es presentarà 'L'assassí que llegia Vidal Vidal' per Sant Jordi!

Miquel Àngel Estradé, amb el llibre 'L'assassí que llegia Vidal Vidal', a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa