Arxiu sonor

  Al dia

  Dimarts, 26 d'abril de 2016

Parlem amb els Amics del Terrall sobre la 13a Festa Major del parc borgenc, els 25 anys de l'entitat i com veuen el seu futur

Amb motiu de la Festa Major del Terrall, que se celebrarà el proper dimenge, 1 de maig, a l'emblemàtic parc de les Borges Blanques, hem conversat amb dos membres de l'Associació Amics del Terrall. Concretament, hem entrevistat Josep Domènech, president de l'entitat, i Pili Chimenos, integrant de la junta.

Ens han detallat quines activitats inclourà aquesta festa (que se celbrarà de les 8 a les 14 hores, aproximadament), amb quins objectius han preparat aquesta 13 a edició de la Festa Major del Terrall i quins han estat els col·laboradors que han ajudat l'entitat a tirar-la endavant. En aquest sentit, enguany s'estrena una nova iniciativa a la festa, la passejada de gossos, que tindrà lloc a les 10 hores (us hi podeu apuntar el mateix moment o entrant aquí), i, entre moltes altres activitats, continuarà una de les emblemàtiques, el concurs de pesca (us hi podeu apuntar fins el divendres, 29 d'abril, a la botiga Scooter de les Borges).

Amb els dos membres de l'Associació d'Amics del Terrall també hem parlat del 25è aniversari de l'entitat, que se celebra enguany, i de quins actes tenen previstos per commemorar-ho, de com veuen el futur de l'associació i d'altres coses i anècdotes referents al Terrall. Si les vols saber, et convidem a escoltar l'entrevista!

Chimenos i Domènech, als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa