Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 11 de maig de 2016

Parlem amb Anna Maria Capdevila, una dels tres integrants de la cooperativa Tres Cadires, que treballa per recuperar el Vi de Nous

Entrevistem l'Anna Maria Capdevila, una dels tres integrants de la cooperativa Tres Cadires, que va crear el projecte juntament amb l'Andreu i el Quim. La iniciativa es va fer per recuperar el Vi de Nous, un licor artesà que van conèixer a Belianes, a casa de la padrina de l'Andreu. Han tirat endavant el projecte creant una cooperativa, l'únic model en què, segons explica l'Anna Maria, se senten còmodes "nosaltres volíem que fos un treball d'equip i una reparticipació de les tasques i no tant de generació de riquesa, per tant, el model cooperatiu era el que representava millor la nostra idea". 

Capdevila indica que durant tot el projecte han mantingut la idea de col·lectivitat "hem realitzat projectes previs en què hem intentat implicar tant persones properes a nosaltres però també de fora del nostre entorn". Aquesta idea també la transmet el micromecenatge, que a ells els està ajudant a donar l'empenta final al projecte a través de la plataforma Verkami. Això, segons diu "genera una repercussió a nivell social i de comunicació que s'hi haguéssim esperat a tenir el producte no tindríem". 

Si voleu saber en quins tres principis s'assenta la cooperativa, a què destinaran les aportacions dels mecenes (han aconseguit amb només 11 dies el repte inicial de 5.000 euros),  i com són els tres dissenys de les ampolles que distribuiran, entre altres, escolteu l'entrevista de sota. I si vols formar part del projecte Tres Cadires, l'Anna t'explicarà com ho pots fer.

Anna Maria Capdevila, integrant de la cooperativa Tres Cadires, a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa