Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 10 de novembre de 2016

Entrevista a Esther Sementé, directora i presentadora de Sisde7, el nou programa de les tardes de Ràdio les Borges

L'equip de Ràdio les Borges estem molt contents! El proper dilluns inclourem un nou programa a la nostra graella: Sisde7. L'espai, com bé indica el nom amb què l'hem batejat, acompanyarà els nostres oients les tardes de dilluns a divendres, de 18 a 19 hores.

Perquè t'animis a escoltar-lo i sàpiguis què hi trobaràs, hem entrevistat la seva directora i presentadora, Esther Sementé. La periodista i locutora de Ràdio les Borges, en aquesta conversa, fa un repàs de la seva trajectòria en l'àmbit del periodisme i desvela alguns dels primers continguts que podràs escoltar en les primeres edicions de Sisde7.

El programa, en línies generals, vol donar veu a les persones de les Borges i la comarca i explicar coses interessants que tenen lloc als nostres pobles, ja sigui a través d'entrevistes o de petites seccions. A més, hi trobaràs l'actualitat de les Borges i les Garrigues i diverses informacions d'interès combinades amb èxits musicals.

Et convidem a que en descobreixis més coses escoltant l'entrevista i esperem que ens facis confiança i escullis Sisde7 per acompanyar-te cada tarda, ja sigui a través del 107.1 FM o de radiolesborges.cat. Fins dilluns!

Esther Sementé presentarà cada tarda Sisde7.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa