Arxiu sonor

  Sisde7

  Dimarts, 13 de desembre de 2016

Rosa Xifré, del celler Matallonga de Fulleda: "volem que els nostres vins reflecteixin el territori d'on surten"

Aquesta tarda, al Sisde7, hem parlat amb Rosa Xifré que, juntament amb el seu marit Joan Penella, són els propietaris del celler Matallonga de Fulleda.

La seva aventura comença l'any 2010, però l'explotació de les vinyes prové dels avis de la Rosa. A més, el Joan ja havia treballat amb altres cellers, i és en aquest any quan decideixen convertir la seva passió en la seva professió.

El Celler Matallonga és una petita explotació familiar, un projecte que neix fruit d'una llarga tradició com a pagesos i viticultors i d'un gran respecte per la terra i l'entorn. El nom del celler és deu a una de les seves finques, Matallonga, on conserven vinyes de més de 60 anys que donen un caràcter propi als vins. Treballen de manera sostenible unes 10 hectàrees amb agricultura regenerativa, que donen com a resultat uns vins marcats per l'esforç, la il·lusió i el territori on es troben. Uns vins plens d'autenticitat i singularitat.

El Ramon, el Joan, la Rosa, l'Alba i l'Iris formen aquesta aventura en què ens embarca la Rosa i que podeu escoltar si cliqueu a l'enllaç.

La Rosa i el Joan, propietaris del celler Matallonga de Fulleda (foto: Celler Matallonga).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa