Arxiu sonor

  Sisde7

  Dijous, 22 de desembre de 2016

Parlem amb la Montse, de la Comissaria de Mossos d'Esquadra de les Borges, que dóna consells de seguretat per aquestes festes

Aquesta tarda, al Sisde7, hem parlat amb la Montse, de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat de la Comissaria de Mossos d'Esquadra de les Borges, que ens ha donat alguns consells de seguretat per aquestes festes nadalenques.

Els primers consells que ens ha donat són per als comerciants, a causa de l'augment d'activitat comercial que fa necessari extremar les mesures de seguretat per evitar que es comentin delictes. Alguns dels consells són: observar els moviments estranys dels clients, no tenir massa diners en efectius a les caixes enregistradores i buidar-les sovint, limitar les vies d'accés als establiments i fer el recompte dels diners de la jornada a porta tancada, entre d'altres. 

Els clients i consumidors d'aquests establiments també han de vigilar i controlar les seves compres, sobretot en aquesta època on el consumisme és major: no acumular les compres al maleter del cotxe i deixar-les a casa, no enfrontar-nos mai a l'agressor en cas d'un furt i denunciar-lo, ficar-nos la motxilla a la part davantera i controlar sempre els nostres objectes personals.

Per últim, també ens ha donat consells per aquells que marxen de la seva llar durant els festius: deixar la llum oberta en determinades estances o instal·lar un temporitzador i tenir un familiar o amic que pugui donar un cop d'ull a casa nostra, entre d'altres.

Voleu saber més consells que ha donat la Montse? Cliqueu a l'enllaç.

Montse, de la Comissaria de Mossos d'Esquadra de les Borges a l'emissora de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa