Arxiu sonor

  Sisde7

  Dimecres, 11 de gener de 2017

Hem parlat amb la Magda Garret, tècnica de turisme a l'Espai Cèsar Martinell d'Arbeca i impulsora dels tastos d'oli, una activitat innovadora a la comarca

Aquesta tarda, al Sisde7, hem parlat una estona amb la Magda Garret, tècnica de turisme a l'Espai Cèsar Martinell d'Arbeca.

Aquesta arbequina va ser la impulsora dels tastos d'oli a la cooperativa del municipi, una activitat innovadora per donar a conèixer un producte d'alta qualitat. Explica que "hem creat unes noves experiències que consisteixen a fer una visita a l'Espai Cèsar Martinell de la Cooperativa d'Arbeca on fem una degustació d'olis, i també inclou una visita a l'antic Molí de l'Argilés, i durant l'època de producció d'oli, també es pot visitar el nou molí en funcionament".

Durant aquests tastos, els visitants troben les diferències entre un oli refinat i tractat químicament i un oli d'oliva verge extra autèntic. Vosaltres seríeu capaços de trobar aquestes diferències? Us convidem a entrar a l'enllaç de sota i escoltar la Magda, que ens explica com elabora aquests tastos!

Magda Garret, tècnica de turisme a l'espai Cèsar Martinell d'Arbeca.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa