Arxiu sonor

  Sisde7

  Dilluns, 16 de gener de 2017

Ariadna Boixader, d'Olea Soul: "les Garrigues té un gran potencial i nosaltres ens ho creiem, però encara queda molta feina per fer"

Aquest cap de setmana se celebra la 54a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues a les Borges, i a Ràdio les Borges hem preparat un seguit d'entrevistes a persones vinculades amb el certamen.

En el marc d'aquestes converses, hem parlat amb l'Ariadna Boixader, la creadora de l'agència de viatges Olea Soul. Ella, l'any passat, va ser premiada com la millor iniciativa turística comarcal, i en aquesta entrevista ens fa cinc cèntims de totes les activitats que realitzen a Olea Soul i també de la repercussió de la Fira de l'Oli. Durant la trobada, Boixader ha explicat com va sorgir la idea de tirar endavant aquest projecte i què va significar per Olea Soul, professionalment i personalment, rebre aquest guardó durant l'edició passada de la fira.

També hem parlat de la Fira de l'Oli com a promotora de tot el potencial que tenim a les Garrigues, a banda de l'oli, i sobre si la comarca compta amb suficients atractius en l'àmbit turístic. Tot i això, entre altres coses, a l'entrevista de sota!

Ariadna Boixader, d'Olea Soul, als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa