Arxiu sonor

  Sisde7

  Dimecres, 18 de gener de 2017

Ferran Obiols, del Parc de les Olors Les Basselles de l'Albi: "la comarca es pot anar posicionat i entre tots hem de fer força perquè la situació millori"

Aquest cap de setmana se celebra la 54a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues a les Borges, i a Ràdio les Borges hem preparat un seguit d'entrevistes a persones vinculades amb el certamen.

En el marc d'aquestes converses, aquesta tarda, al Sisde7, hem parlat amb la Roser Carol i el Ferran Obiols del Parc de les Olors Les Basselles de l'Albi. Ells, l'any passat, van ser premiats pel millor estand del Pavelló Comercial de la Fira de l'Oli, i expliquen que va significar per ells rebre aquest guardó. Durant la xerrada, també ens han explicat com són les visites guiades que ofereixen al jardí, que giren entorn de l'etnobonàtica amb plantes aromàtiques i medicinals.

Amb el Ferran i la Roser hem parlat sobre les Garrigues i la seva projecció turística, sobre la Fira de l'Oli i sobre el que creuen que s'hauria de potenciar a la comarca per tenir més visitant. Us convidem a escoltar-los.

La Roser i el Ferran, del Parc de les Olors Les Basselles de l'Albi, van rebré el guardó pel millor estand del Pavelló Comercial durant la Fira de l'Oli de l'edició passada (foto: PBA).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa