Arxiu sonor

  Sisde7

  Divendres, 10 de febrer de 2017

Ivan Banderas, cantant i compositor: "necessitava interpretar les meves cançons, escriure la meva pròpia història i cantar-la"

Aquesta tarda, al Sisde7, hem parlat amb el cantant i compositor Ivan Banderas. De pares borgencs i barceloní d'adopció, el cantant, de 32 anys, es va iniciar en la música quan tenia 16 anys, i el 2008 decideix començar la seva carrera professional en solitari "va arribar un moment que necessitava fer alguna cosa diferent i començar a escriure les meves cançons i la meva pròpia història i cantar-la", aconseguint publicar el seu primer treball discogràfic 'Sin prisas', amb 12 temes compostos i escrits per ell mateix que ballen entre pop, blues i balades "va ser una gran experiència i tinc uns grans records de la gravació". 'Move', una de les peces que conformen aquest àlbum, és presentada al càsting d'Eurovisió, i repeteix experiència amb un nou tema 'Seguiré sin ti' "mai vaig tenir la pretensió de ser un dels finalistes del festival, ho vaig fer per promoció com un tema de màrqueting, i gràcies a això vaig tenir més repercussió".

Després d'un petit descans dels escenaris, al gener del 2013 torna a aparèixer amb un nou senzill 'Why are you still down?', on aposta pel gènere R&B, aportant a la seva trajectòria musical un nou estil "va ser una aposta personal, perquè estic molt influenciat per aquest estil i m'hi sento identificat, tot i que va ser una aposta difícil, perquè els meus seguidors m'havien escoltat en un altre gènere".

Un any després, publica un nou tema, aquest cop titulat 'Hey Man', que continua la història d'amor de l'anterior, apostant pel mateix gènere. Aquestes dos últimes cançons es converteixen en les més apreciades del compositor, ja que el situen durant diversos dies en el Top10 de vendes de la llista de R&B d'iTunes Espanya "guardo molts bons records d'aquells moments, ja que em va suposar fer més actuacions, que les cançons tinguessin més reproduccions i a nivell personal va ser molt satisfactori". Però aquesta no és la meta més gran que aconsegueix el compositor, ja que el desembre passat la supera amb el tema 'Say Goodbye' quan aconsegueix la quarta posició de la mateixa llista al primer dia del seu llançament, gràcies a aquesta "balada nostàlgica i amb molt sentiment".

Voleu saber que està cuinant l'Ivan Banderas al seu estudi? Us convidem a escoltar l'entrevista!

Ivan Banderas amb la seva última cançó "Say Goodbye"

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa