Arxiu sonor

  Sisde7

  Dijous, 23 de febrer de 2017

Liz Castro: "Si el president del govern es compromet a fer un referèndum vinculant i oficial abans del setembre de 2017 i diu que si el guanyem es declararà la independència, jo m'ho he de creure"

A les 8 del vespre d'avui dijous, la Casa de la Cultura de les Borges Blanques acollirà la presentació del llibre 'Molts granets de sorra', de l'escriptora i activista Liz Castro. Aprofitant l'ocasió, des de Ràdio les Borges hi hem mantingut una conversa, tant sobre el llibre que ve a presentar com de qüestions d'àmbit polític relacionades amb el procés d'independència de Catalunya, sobre el qual s'ha mostrat optimista i ha destacat que, malgrat els entrebancs que pugui posar l'estat espanyol, ella confia en el compromís del govern de fer un referèndum vinculant abans del setembre del 2017, entre altres qüestions interessants.

Castro ha format part durant anys del secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana (que a les Borges ha organitzat la presentació d'avui), essent dues vegades la candidata més votada per dur les regnes de l'entitat. El gener passat, l'escriptora nascuda l'any 1965 a Califòrina, als Estats Units, va deixar l'ANC per dedicar-se a la seva feina. A més del llibre que presenta avui a les Borges i del qual ens parla en aquesta conversa, Castro ha escrit diverses obres especialitzades en desenvolupament de llocs web i s'ha mogut incansablement per la causa de la independència de Catalunya.

Et convidem a escoltar la interessant xerrada que hi hem mantingut!

L'escriptora i activista Liz Castro (foto: viquipèdia).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa