Arxiu sonor

  Sisde7

  Dijous, 16 de març de 2017

Airy Gras, especialista en etnobotànica: "a part del timó i el romaní, a les Garrigues hi ha molta diversitat de plantes amb propietats terapèutiques"

L'arbequina Airy Gras Mas està llicenciada en Biologia i té màster en Biodiversitat. Actualment, està realitzant un altre Màster en Fitoteràpia, on estudia les plantes que es poden utilitzar en medicina, i fa un doctorat en Etnobotànica, on estudia les plantes curatives que s'han utilitzat a les Garrigues amb el pas de la història. És la primera vegada que sentiu a parlar d'etnobotànica? Doncs l'Airy ens ho explica.

Gràcies a diferents testimonis de persones grans de la comarca, l'Airy vol retornar tot el coneixement que recull en forma de llibre o ponències. A més, considera que pot ser una bona font d'informació per la creació de futures medicines.

A banda d'estudiar els usos medicinals de les plantes, l'Airy també investiga els usos alimentaris. Us interessa conèixer plantes que teniu a l'abast i que permeten una dieta equilibrada? Escoltem-la!

Airy Gras, especialista en etnobotànica

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa