Arxiu sonor

  Al dia

  Divendres, 21 d'abril de 2017

L'activitat a la biblioteca és intensa: celebrem la revetlla de Sant Jordi i els usuaris remenen novetats per saber quin llibre comprar", Mercè Segarra, bibliotecària de les Borges

Continuant amb les seccions dedicades a la diada de Sant Jordi, hem parlat amb les responsables de la biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques. La Mercè Segarra, la directora de l'equipament, ens ha explicat l'augment d'activitat que hi ha a la biblioteca els dies previs a la celebració de Sant Jordi i els actes que organitzen per commemorar la diada.

Segarra també ha explicat la revetlla que han preparat a la biblioteca borgenca arran d'aquesta jornada, que es durà a terme avui divendres, a partir de les 19 hores. Durant la tarda, hi haurà l'actuació de la banda de l'Escola de Música de les Garrigues, dirigida per Núria Bresolí, acompanyada de les lectures dels fragments de poemes de Bob Dylan i de Palau i Fabre, a càrrec del Grup de Poesia de la biblioteca. A continuació, es farà un berenar amenitzat per la música d'Alfred Casals i una degustació de vins de la comarca a preus de revetlla.

Et convidem a escoltar tot el que ens ha explicat!

Les bibliotecàries juntament amb l'escriptor de capçalera.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa