Arxiu sonor

  Al dia

  Divendres, 21 d'abril de 2017

"Sant Jordi és una de les festes més boniques de la nostra terra, amb gent pels carrers, i en què es respira cultura", Damià Alentorn, director de la biblioteca de Cervià

El responsable de la Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues, Damià Alentorn, ha participat també a les seccions especials que des de Ràdio les Borges hem elaborat per commemorar la Diada de Sant Jordi. El jove bibliotecari, de 26 anys, que també es fotògraf, ha explicat que per a ell, Sant Jordi és un dels dies més especials de l'any, "en què es viu la cultura en majúscules".

Pel que fa al ressò de la diada a la biblioteca de Cervià, Alentorn destaca que els usuaris aprofiten per fer un cop d'ull a les novetats editorials, tot i que no augmenta significativament el nombre de préstecs. La revetlla de Sant Jordi, que organitzen des de la biblioteca el dissabte, 22 d'abril, consisteix en un seguit d'activitats durant tot el dia en què no hi faltarà la parada de llibres. També hi haurà tallers i l'hora del conte per als més petits i la presentació d'un llibre.

Escolta què ha explicat Damià Alentorn a l'enllaç de sota!

Damià Alentorn, el director de la biblioteca de Cervià.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa