Arxiu sonor

  Al dia

  Divendres, 21 d'abril de 2017

"Tots els articles i productes que venem per Sant Jordi tenen un valor afegit de caire social", Anna Vilalta, responsable de Comunicació de Talma

Si hem parlat amb escriptors i bibliotecaris, en les seccions que hem dedicat a Sant Jordi no ens podíem oblidar de la rosa, la coprotagonista de la Diada, juntament amb el llibre. És per això que hem conversat amb Anna Vilalta, jove vinaixenca de 22 anys, responsable de Comunicació de Talma.

L'associació Talma, amb seu a Juneda i fundada el 1976, és una entitat sense ànim de lucre, d'iniciativa social i declarada d'utilitat pública, que té per finalitat l'atenció, el suport i la prestació de tot tipus de serveis a persones amb discapacitats, malaltia mental i/o risc d'exclusió social de la comarca de les Garrigues per tal de millorar-ne la qualitat de vida.

Un dels espais més coneguts de l'associació pel públic en general és el centre de jardineria, on s'hi pot trobar tot tipus de plantes, arbres i complements per al jardí. A més de l'espai dedicat a la jardineria ubicat al mateix centre, tenen botigues al carrer la Font de Juneda i a les Borges. A més, per Sant Jordi, l'entitat munta un estand a la plaça Catalunya de Juneda.

Vilalta ha explicat que, per Talma, la diada és una oportunitat per donar a conèixer el servei de jardineria del Centre Especial de Treball. A més, els usuaris del Servei de Teràpia Ocupacional i gran part de l'entitat es bolca en celebrar Sant Jordi. En quant a la venda de roses, la responsable de Comunicació de l'associació assenyala que la més sol·licitada, de les 1700 que venen aproximadament a Juneda, continua sent la vermella.

Per últim, Vilalta ha indicat que la venda dels productes elaborats a Talma, en tant que l'associació es dedica a l'atenció de persones amb necessitats especials, tenen al darrere un valor social, ja que fa possible la inserció laboral dels usuaris del centre.

Anna Vilalta, responsable de comunicació de Talma (foto: A.V.)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa