Arxiu sonor

  Al dia

  Dimarts, 6 de juny de 2017

Josep Domènech, president dels Amics del Terrall: "Enguany hem afegit dos premis més al Concurs de Paelles i procurarem que els participants recullin els residus de manera selectiva"

El proper diumenge, 11 de juny, les Borges Blanques acollirà la 26a edició del Concurs de Paelles al Terrall, organitzat per l'Associació Amics del Terrall. N'hem parlat amb Josep Domènech, president de l'entitat, que, entre molts altres detalls de la festa, ens ha explicat que enguany hi ha novetats: a més dels premis a la millor paella, a la millor paella jove i a la taula més ben decorada, aquest any s'inclou un premi a la participació i un altre sorpresa.

El nou premi a la participació pot endur-se'l qualsevol colla participant, ni que n'hagi rebut algun dels altres. L'obsequi d'aquests premis és un pernil, fet que, segons Domènech, "fa que les colles es tornin a retrobar per menjar-se'l i això fa germanor".

Una altra de les novetats d'enguany és que s'ha limitat l'horari per dur les paelles a tastar: se n'ha de presentar una mostra al jurat entre les 13.30 i les 14.30 hores. Aquesta edició seran quatre persones vinculades al món artístic de les Borges les que decidiran quines són les colles que es mereixen el premi.

A més, el Concurs de Paelles al Terrall d'aquest any esdevé més respectuosa amb el medi ambient: l'organització repartirà bosses perquè els participants puguin recollir selectivament les deixalles.

Les inscripcions es poden fer fins el set de juny a Arditell, Interfilm, Jardineria Terrall i llibreria Quaderns i costen dos euros per als majors de 14 anys (per als més joves, la inscripció és gratuïta).

Per saber més coses d'una de les principals activitats que organitza l'Associació Amics del Terrall, et convidem a escoltar l'entrevista!

Josep Domènech, durant l'entrevista a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa