Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 30 d'agost de 2017

Organitzadors de la Festa Major de les Borges: "Intentem que cada cop s'hi impliquin més persones i col·lectius"

Amb motiu de la Festa Major de les Borges, que se celebrarà de l'1 al 5 de setembre (tot i que avui ja comencen alguns actes previs com el taller infantil de diables i una llonganissada popular), hem mantingut una conversa amb representants de diversos col·lectius que s'han encarregat de l'organització dels diferents actes.

Hem parlat amb Ariadna Salla, regidora de Promoció Cultural i Festes de l'Ajuntament de les Borges i membre de la Comissió de Festes, amb Jordi Arnau Espuga i Oriol Satorra, de la Comissió de la Trobada de Gegants i amb Òscar Garsaball, del grup de joves Borges Supporters.

Amb tots ells hem repassat com s'ho han fet al llarg de l'any per teixir el programa de la Festa Major i per què, a més de la tasca de la Comissió de Festes, s'hi han involucrat diverses entitats. Els protagonistes ens expliquen quina tasca fan els diferents col·lectius que representen i, evidentment, quins són els actes més destacats de la Festa Major, entre els que destaquen la 35a Trobada de Gegants i Correfocs, que enguany comptarà amb 86 colles de gegants i tres de diables (amb el debut de la nova colla de diables Els Borjuts), el concert de Sopa de Cabra, Enzel i The Pink Goats o el sopar del jovent, a més de les orquestres, activitats per als més petits, el pregó del Sr. Postu o el castell de foc.

Vols saber-ne tots els detalls? Et convidem a escoltar l'entrevista!

Els orgaitzadors de la Festa Major, a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa