Arxiu sonor

  Sisde7

  Dimarts, 16 de gener de 2018

Carlos Pàmpols i Jordi Herrero, impulsors de l'agrupació Llet de Cabres Catalanes: "és millor pagar una mica més per un formatge, perquè saps que al darrere hi ha un projecte de territori, sostenibilitat i proximitat"

En el marc de la 55a Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que se celebrarà aquest cap de setmana a les Borges Blanques, Llet de Cabres Catalanes presentarà el seu segell, que avala que els productes que el duen estan elaborats amb llet certificada, garantint la màxima qualitat.

En parlem amb Carlos Pàmpols, ramader i formatger, responsable de la formatgeria Cal Quitèria-Formatgers de Ponent d'Almacelles. És un dels fundadors i impulsors de l'agrupació Llet de Cabres Catalanes. També parlem amb Jordi Herrero, ramader i president de l'Associació de Ramaders de Cabrum de Catalunya i també és un dels fundadors de Llet de Cabres Catalanes.

Durant el certamen, l'agrupació mostrarà els seus productes, presentarà el segell, i també informarà de l'Agrupació i el seu funcionament. A més, el dissabte a l'Espai Gastronòmic, a les 13 hores, també faran un tast guiat de Formatges de Llet de Cabres Catalanes.

Carlos Pàmpols i Jordi Herrero als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa