Arxiu sonor

  Al dia

  Dilluns, 12 de febrer de 2018

Visita dels nens i nenes de l'Esplai Apassomi a Ràdio les Borges i gravació d'un programa

El passat dissabte, 27 de gener, nens i nenes del Grup d'Esplai Apassomi de les Borges Blanques, acompanyats pels seus monitors i monitores, van visitar els estudis de Ràdio les Borges, en el marc de les activitats que fan a l'esplai per conèixer les entitats locals i, en especial, els mitjans de comunicació.

Els nens i nenes van aprendre com funciona una ràdio i quina és la seva tasca, a més de veure quins són els aparells fonamentals per emetre i com són uns estudis radiofònics. Després, els infants van dividir-se en dos grups i van enregistrar un petit programa de ràdio.

Alguns dels infants  del grup dels més petits es van atrevir a parlar pels micròfons i es van presentar. Després, el presentador els va preguntar si ja sabien què voldrien ser de grans, i per últim, és clar, les nenes i els nens es van acomiadar dels oients, i sembla que l'experiència de fer ràdio els va agradar, ja veureu:


| Descarrega'l com a: | MP3

Els nens i nenes del segon grup que ens va visitar, ja més grans, van explicar-nos algunes notícies curioses que s'havien preparat a l'Esplai. Ho van fer genial, us deixem amb ells:


| Descarrega'l com a: | MP3

Bona feina, locutors i locutores, i moltes gràcies Esplai Apassomi per la visita!

AQUÍ podeu veure les fotos que van fer els monitors de l'esplai.

Abans d'entrar als estudis, els infants van veure l'antena.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa