Arxiu sonor

  Al dia

  Dimarts, 13 de febrer de 2018

Programa especial per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio 2018

Esther Sementé i Jordi Mir, presentadors de Ràdio les Borges, han preparat un programa especial per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio 2018, que porta l'eslògan 'Esports i ràdio'. Amb aquest espai, l'emissora municipal de les Borges Blanques pren part, per segon any, a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio organitzat pel Col·legi de Periodistes de Lleida i en què participen, en total, 14 emissores de les terres de Lleida i 2 centres formatius.

RNE, CatRàdio, Ser Lleida, UA1, Emun Fm, Ràdio Tàrrega, Onda Cero, COPE, Ràdio La Seu, Ràdio Balaguer, Ràdio Rosselló, Alpicat Ràdio, Ràdio Ponent i Ràdio les Borges farem una programació ininterrompuda de ràdio, avui dimarts, 13 de febrer, a la sala Alfred Perenya, de Lleida, juntament també amb la Universitat de Lleida i l'institut La Caparrella.

Enguany, que ja és el tercer any consecutiu el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida organitza aquesta jornada, i des de Ràdio les Borges hem aprofitat l'eslògan d'enguany de la celebració per donar a conèixer els clubs i entitats esportives de les Borges Blanques.

Tot i que els hem intentat anomenar tots, tenint en compte que el programa és de mitja hora, ens hem centrat en el Futbol Club Borges (que l'any passat va complir el centenari), en el Club Tennis Taula Borges, el Centre Excursuionista Borges-Garrigues i l'Escola Comarcal de Futbol les Garrigues.

En el programa hem parlat amb l'historiador Marc Macià, amb membres del CTT Borges, amb el músic Joan Maria Morlans i amb Miquel Andreu, un dels organitzadors de la marxa Borges-Riu Set.

Us convidem a escoltar el programa i us donem les gràcies per poder celebrar plegats un nou Dia Mundial de la Ràdio!

Per celebrar l'efemèride, s'han fet 12 hores de ràdio a la sala Alfred Pernya de Lleida (foto: CPC-Lleida).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa