Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 14 de febrer de 2018

Ariadna Salla: "Torna el Cicle Baldufa amb obres de gran format aptes per a tota la família, que enguany es faran en dissabte i al Pavelló de l'Oli"

Ariadna Salla, regidora de Promoció Cultural i Festes de l'Ajuntament de les Borges ha passat aquesta tarda per Ràdio les Borges per explicar-nos el munt d'activitats que s'estan preparant des l'àrea de Cultura i des de la Comissió de Festes: el festival de novel·la negra Les Borges Negres, el Cicle Baldufa, sessions de cinema infantil i, evidentment, el Carnestoltes.

Abans de parlar de tot això, l'Ariadna ha explicat que ja des de la Fira de l'Oli, quan van organitzar el Concert de l'Oli amb Txarango com a cap de cartell, la Comissió de Festes treballa per àrees, és a dir, està oberta a que tothom participi per preparar l'activitat que més li agradi.

Festa de Carnestoltes

Pel que fa al Carnestoltes, aquest any s'ha unit la festa dels menuts amb la dels adults, "amb la intenció que tothom participi" i també es farà un sopar popular (pel qual avui és el darrer dia per adquirir els tiquets, segons ha explicat la regidora). La festa començarà a les 17 hores amb un espectacle infantil, rua pels carrers del municipi amb la Bandarra Street Orkestra, una guerra de confeti i espectacle sorpresa del grup de diables Els Borjuts per als més petits i continuarà amb el sopar popular i el concert de La Kutreparty, que ja va actuar a les Borges per Festa Major, i Dj. Hooket.

Aquest any, com a novetat, l'entrada és gratuïta per a tothom al concert, tot i que des de la comissió animen tothom "a anhari disfressat" i poder optar als premis de 300, 200 i 100 euros als millors vestuaris.

Cicle Baldufa

Enguany es fa la segona edició d'aquest cicle de teatre infantil, el Cicle Baldufa, que torna a començar el proper 24 de febrer amb la festa d'inauguració amb diversos tallers. Aquest primer dia, els nens i nenes podran recollir el seu carnet i als cent primers se'ls entregarà un obsequi.

El Cicle Baldufa s'allargarà durant tot l'any però enguany, les representacions, a diferència de l'any passat, "es faran els dissabtes i al Pavelló de l'Oli, no a la sala Grums".

Ariadna Salla també ens dóna alguns detalls de la programació de cinema infantil, que es farà una vegada al mes al Pavelló de l'Oli i començarà el proper 17 de març amb la projecció de la pel·lícula 'Cavernícola', que s'està fent ara mateix als cinemes. A més, parlem del festival Les Borges Negres, que enguany també repeteix i augmenta un dia, es farà el 16 i 17 de març, el primer dia pels més petits i el dissabte per als adults.

Et convidem a escoltar l'amena entrevista que hem fet a Ariadna Salla i també pots consultar la pàgina de Facebook de Promoció Cultural de les Borges Blanques per estar al dia de totes les activitats que s'organitzen. Ah, i estigues atent també a Ràdio les Borges, que sortejarem entrades!

 

Ariadna Salla, als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa