Arxiu sonor

  Sisde7

  Divendres, 9 de març de 2018

Núria Montalà, atleta: "A l'esport hem d'intentar reivindicar la presència de més dones i trencar l'estereotip que l'esport és cosa d'homes"

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, hem parlat amb l'atleta borgenca Núria Montalà, que va aconseguir quedar tercera en salt d'alçada en el Campionat de Catalunya d'Atletisme sub18 disputat a Sabadell el cap de setmana passat, tal com vam informar des de Ràdio les Borges.

A més, al juny de l'any passat, també es va proclamar subcampiona en la prova de salt d'alçada als Campionats de Catalunya Cadet d'Atletisme al camp Antoni Amorós de Santa Coloma de Gramenet.

L'esportista, de 16 anys, actualment està cursant quart de l'ESO i, en un futur, li agradaria estudiar Biomedicina. La jove atleta, que milita a les files de l'Escola de l'Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, fa vuit anys que va començar a practicar l'atletisme.

Amb ella hem parlat de la relació entre l'atletisme i les dones, un esport on tradicionalment s'hi pot veure certa actitud masclista, entre altres qüestions que podreu escoltar clicant a l'enllaç. 

L'atleta Núria Montalà, de les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa