Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 15 de març de 2018

Els recorreguts de la Borges-Riu Set i de les caminades populars mostren racons de la comarca desconeguts i un bonic paisatge que no s'acostuma a vincular amb les Garrigues

Com ja informàvem des de Ràdio les Borges, el proper diumenge es durà a terme la segona edició de la Marxa les Borges-Riu Set, una caminada de resistència de 55 quilòmetres que passarà per alguns dels punts més emblemàtics de la comarca. A més, també s'han preparat caminades populars perquè tothom pugui participar a la jornada: la dels Bessons, de 26 quilòmetres i la de l'Aranyó, de 15. Els tres recoreguts són circulars i transiten íntegrament per les Garrigues.

Per saber tots els detalls de la marxa, hem entrevistat Ramon Not i Miquel Andreu, membres del Centre Excursionista Borges-Garrigues, entitat que organitza la caminada. Han explicat que han escollit els recorreguts de les tres caminades amb la intenció de "fer territori i de mostrar la bellesa del paisatge de la comarca en aquesta època de l'any".

Ens han parlat dels avituallaments, de com es poden fer les inscripcions -a preus molt reduïts- i dels obsequis que rebran els participants, a més de les novetats que s'han incorporat enguany, com, per exemple i entre moltes altres, el fet que la Borges-Riu Set és puntuable al Circuit Català de Caminades de Resistència.

Els organitzadors han dissenyat els tres possibles recorreguts amb la intenció "que hi pugui participar tothom" i, pel que fa a les marxes populars -les de menys distància-, les han incloses amb la voluntat "que la gent de les Borges hi participi i se les faci seves". En quant a assistència, la fita que es marquen és "repetir els 250 participants de l'any passat".

Us convidem a escoltar la conversa i us assegurem que us farà venir ganes de participar-hi! Podeu fer les inscripcions a cebg.cat.

Not i Andreu, a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa