Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 19 d'abril de 2018

Anna Rufié: "Amb les poesies expresso lliurement sentiments i emocions personals, però també històries d'altra gent i de situacions i llocs"

La borgenca Anna Rufié acaba de publicar el seu primer llibre, el poemari 'Quan tot això passi' (editorial R de Rarezas). El presentarà el proper dissabte a l'Albi, el dia de Sant Jordi a l'institut Josep Vallverdú de les Borges i el 28 d'abril a la sala Grums de les Borges, en un acte especial que comptarà amb diverses col·laboracions.

N'hem pogut parlar en primícia a Ràdio les Borges, en una conversa en què l'Anna ha explicat per què i sobre què escriu, com ha estat el procés de fer el llibre i quines il·lustracions conté, entre moltes altres qüestions relacionades amb l'obra. Sobretot, però, l'entrevista ha estat emocionant i fa emocionar: la mateixa autora l'ha descrita com una conversa còmoda, com si no hi hagués micròfons, en què diverses vegades ha parlat dels seus sentiments. Per exemple, hem pogut conèixer si sota el perfil alegre que sempre mostra, hi ha algú a qui costa o no expressar les seves emocions.

L'Anna ens ha dit que li encanta la portada del llibre, perquè ella també es considera una dona "que mira cap al cel, no en un sentit de religiositat, sinó d'il·lusió". Rufié ha indicat que els seus poemes expressen els seus sentiments o opinions de situacions concretes, viscudes per ella o bé qui li inspiren fets en concret, i no defuig l'actual context polític del país.

Els poemes de 'Quan tot això passi' tracten moltíssims temes "que segur que emocionaran el lector" i que pots descobrir escoltant l'agradable conversaque hem mantingut amb l'autora i que acaba amb la lectura d'un fragment de la poesia que l'Anna ha escrit per commemorar el Sant Jordi d'enguany, i que encara no ha estat publicat enlloc: 'L'espasa de la pau'. Te'l recomanem!

Anna Rufié, amb un exemplar del llibre, a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa